Количка

Количката е празна.

Количка

Количката е празна.

Има ли ХАПЧЕ за проговаряне?

Има ли ХАПЧЕ за проговаряне?

  • 02 October, 2024
  • Milka Ignatova
Проговарянето е дълъг процес, който има ред други процеси, които го предшестват. Говорът на детето и неговата поява са свързани също и с двигателното развитие на детето. Цялото ни тяло е свързано помежду си. Всичко се случва постепенно, но и съвкупно. 
Проговарянето все повече затруднява родителите. С всеки изминал ден им се струва, че е по-трудно и по-сложно, а всъщност не е. Много родители търсят помощ, за да проговори детето им, а след това не прилагат съветите на специалистите. 
Търсят лесен начин да проговори детето или просто някаква магия. 
Магична книга за проговаряне за 7 дни.
Магични карти за проговаряне за 5 дни.
Хапче или сироп за проговаряне.
Витамини, за да проговори детето.
Истината е, че няма друга магия, освен тази на родителя. Логопедът може да насочи, да работи с детето, но ако родителя не следва съветите и не влага достатъчно време, внимание и ресурс с детето, то няма да проговори нито лесно, нито бързо.
Няма магия по-голяма от отдаден родител. 
Работете с детето си! И като се казва работете се има предвид - ИГРАЙТЕ! Различни активности, игри, занимания, смях, песни, танци, творчество и КНИГИ. 
Домашни животни - книга за проговаряне
Няма, скъпи родители, хапче за проговаряне! И да има, не го търсете! Която и книга да купите, ако не сте с детето си, то няма да напредне. Който и сироп да дадете, детето няма да проговори. Иска се отдаденост и знам, че вие я имате! Просто я издитнете на повърхността. 
Ваша Мама Логопед 
Сподели:
Стара публикация

Коментирай

Translation missing: bg-BG.general.search.loading