Количка

Количката е празна.

Количка

Количката е празна.

"Или-Мили"


Кои сме ние?


Семейството на "Или-Мили" включва екип от невероятни таланти и професионалисти. Всичко, което осъществяваме се стремим да бъде поднесено на децата по интересен, забавен и лесен начин.

Автор и основател: Текстовете на книгите са написани от логопед Милка Игнатова, която пише от дете и обожава работата си с децата. Вярва, че всяко дете може всичко, стига да открием правилния подход към него.

Илюстратори: За невероятния начин, по който оживява текста в картини се грижи главният илюстратор и графичен дизайнер - Мартин Петров. Скоро към нашето семейство се присъедини и нов талантлив художник - Сотир Коларов.

Редакция и корекция: За да бъде текста безпогрешен и точен следи българският филолог Магдалена Хаджиева.

Нашата цел:

Главната цел на семейството на "Или-Мили" е да създава продукти, които да са интересни и забавни за децата, но и да носят полза за тяхното развитие. Създаваме всяка книга с огромното желание да стимулираме детското четене и всяко дете да попадне в СВЕТА НА КНИГИТЕ от най-ранна възраст. Заедно с това се стараем да направим съдържанието на книгите с нотка на логопедия, за да може детето да развива своите езиково-говорни процеси и да се избегне максимално възможно евентуални трудности в по-късен етап. Всичко това целим и създаваме с голямо желание и любов.

В книгите е магията
и тук ще я откриете!

Translation missing: bg-BG.general.search.loading