Количка

Количката е празна.

Количка

Количката е празна.

Какво обичат да похапват децата от различните зодии?

Какво обичат да похапват децата от различните зодии?

 • 14 March, 2024
 • Milka Ignatova

Всяко дете, разбира се е отделен свят. Обича и харесва различни неща, но замисляли ли сте дали зодията на детето влияе върху това? Е, тук ще видим какво похапват децата според своята зодия. И да, пясък и хартия не са включени. Весело четене! 

 

  Детето Овен: Те са толкова активни и нетърпеливи и за да не изпуснат играта искат всичко сега и веднага. Така че дайте им един бургер или парче пица и обратно на площадката. За тях е бързата храна.

  Детето Телец: Те са по-мързеливички и обичат да си похапват от всичко по много. .Най-вече месо. Мноого месо. И сладкиши ! И после дрямка.

  Детето Близнаци: То е много любознателно и докато му сервирате храната можете да му обясните какво съдържа, защо е толкова полезна и т.н. Плодове и зеленчуци.

  Детето Рак: То обича домашния уют и всяка домашно приготвена храна. Дори то може да метне престилката и да си я приготви само.

  Детето Лъв: Като царят на животните естествено че обича месо. Червено месо, портокали, цвекло и всичко което изглежда "Уау" и грабва окото.

  Детето Дева: Девите не ядат много и никога не преяждат. Могат да бъдат много капризни, така че всичко най-здравословно е добро за тях.

  Детето Везни: Като деца на Венера храната трябва да бъде приготвена с любов, но много се колебаят, така че трябва да им предложите поне 2-3 ястия. .въпроса е да "изберат" нещо.

  Детето Скорпион: Ястието трябва да им носи силно усещане, така че "дайте люто" , черен шоколад или гозба, която има "тайна" съставка.

  Детето Стрелец: Храната е празник и колкото по пъстра е толкова по-добре. Наредени в чинийката всички цветове, хапват си от всичко.

  Детето Водолей: То е различно и прави всичко различно, така че можете да му кажете, че му сервирате храна за космонавти! Ще бъде във възторг.

  Детето Козирог: Обича храни, които са много полезни, съвсем обикновени, но даващи много сила и витамини.

  Детето Риби: То може и да не обича да яде много. Отплесва се и забравя да яде, но ще си хапне всичко, ако по време на ядене му разказвате приказки за принцове и принцеси.

  Автор: Таня Георгиева / астролог

  spirit.88@abv.bg

   

   

  Сподели:
  Стара публикация Нова публикация

  1 коментар

  Лидия

  April 25, 2024

  Абсолютно вярно 😄

  Коментирай

  Translation missing: bg-BG.general.search.loading